Νικόλαος Αδ. Στύλας & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - Υλικά Μετρήσεων και Ελέγχου

Νικόλαος Αδ. Στύλας & ΣΙΑ Ο.Ε

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

 • Αντάπτορες Παλμογράφων

  Αντάπτορες Παλμογράφων

 • Αντάπτορες για πολύμετρα

  Αντάπτορες για πολύμετρα

 • Πρώτα η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  Πρώτα η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 • Υλικά Ελέγχου

  Υλικά Ελέγχου

 • Κατηγορίες Μετρήσεων

  Κατηγορίες Μετρήσεων

Υλικά Μετρήσεων και Ελέγχου

Τα εξαρτήματα ελέγχου της Staubli χρησιμοποιούνται  σε διάφορες εφαρμογές μετρήσεων. Η Staubli προσφέρει εξαρτήματα προσαρμοσμένα με ακρίβεια από πολύ χαμηλές έως μεσαίες-υψηλές τάσεις, και από συνεχούς ρεύματος τάση έως υψηλής συχνότητας τεχνολογίες μετρήσεων. Μπορούμε να τα βρούμε στα εργαστήρια ηλεκτρονικής και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα,  στον τομέα των τεχνολογικών εφαρμογών και επίσης στην ανάλυση δικτύου καθώς και στις συσκευές παρακολούθησης δικτύου.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον γενικό κατάλογο των υλικών μας από το παρακάτω link:

Κάθε περίπτωση μέτρησης παρουσιάζει νέες προκλήσεις τόσο για εσάς, όσο και για τα εξαρτήματα ελέγχου και μετρήσεών σας. Κάθε τομέας σε όλες τις εφαρμογές, και κάθε πραγματικό περιβάλλον είναι διαφορετικά. Παρά το γεγονός αυτό, οι βασικοί παράμετροι είναι πάντα οι ίδιοι: ασφάλεια, αξιοπιστία, πρακτικότητα, ακρίβεια και ικανότητα των εξαρτημάτων μέτρησης. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα, με πάνω από 3000 προϊόντα υψηλής ποιότητας και μπορούμε να κατασκευάσουμε κατά παραγγελία ειδικά προϊόντα για τους πελάτες μας, με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας.

Τα εξαρτήματα μετρήσεών μας πληρούν όλες τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας για την τεχνολογία μετρήσεων, βρίσκοντας εφαρμογή σε όλες τις κατηγορίες μετρήσεων: από χαμηλά έως υψηλά συστήματα τάσης, από βύσματα Multilam χωρίς προστασία επαφής έως dolphin κλιπ με υψηλή προστασία επαφής, από κλιπ και αντάπτορες ελέγχου έως καλώδια μονόκλωνα ή πολύκλωνα. Πολλά προϊόντα που διαθέτουμε είναι κατάλληλα για χρήση σε μετρήσεις υψηλών τάσεων και συχνοτήτων (CATIV) μοναδικά στο είδος τους. Αναλυτικά στην παρακάτω εικόνα αναφέρονται οι κατηγορίες μετρήσεων:

Οι παραπάνω κατηγορίες μετρήσεων είναι σύμφωνες με τον διεθνή κανονισμό IEC/EN 61010-031. Περισσότερες πληροφορίες από τον παρακάτω κατάλογο:

Τα προϊόντα μας χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

- Υλικά ελέγχου για χαμηλή τάση, κατάλληλα για πειράματα, έλεγχο και επισκευές 30V AC / 60V DC

- Υλικά ελέγχου ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κατάλληλα για πειράματα, ελέγχους και επισκευές, κατηγορίας CAT II, CAT III, CAT IV μέχρι 1000V

http://ec.staubli.com/AcroFiles/Catalogues/TM_TM-Main-TouchProtected-11014115_(en)_hi.pdf

- Αποκλειστικά υλικά για κατηγορία μετρήσεων CAT IV

- Υλικά για μετρήσεις υψηλής συχνότητας, probes παλμογράφων και BNC συνδετήρες

- Καλώδια πολύκλωνα και εξαιρετικά εύκαμπτα

Ενημερωθείτε για τα νέα στον τομέα των Φ/Β
Please wait

Μέλος του ΕΒΕ Κοζάνης

λογότυπο επιμελητήριο Κοζάνης